Bæredygtig livsstil

#3 Købestops-mad & et treat

{Indrømmet, jeg synes der har været lidt for meget havregrød på menuen den sidste halvanden uge, hvor vi har eksperimenteret med købestop… men vi har nu også fået super lækker mad. For eksempel denne pizza med kartofler, rosmarin, kylling, hjemmelavet ost og ramsløg.}

sortebønner spinat og salsa
{Frokosten er flere gange lavet på følgende måde: Løg svitses i en gryde, sorte bønner og salsa tilsættes, når det er blevet varmet igennem – så en håndfuld spinat}

hotdogs

{Selvom jeg havde sommerfugle i maven inden jeg skulle interviewes på P3 i søndags, så kunne jeg godt lige klemme en hjemmelavet hotdog ned }

bagte kartofler med rejer

{Bagte kartofler med rejesalat (optøede rejer, creme fraiche og krydderier), drysset med lidt skovsyre hentet udenfor døren. Dampet brocolli on the side }

havregrød {Havregrød til morgenmad.. som jeg er ved at være lidt træt af. Dog med dadler og en smørklat }

hjemmelavet ost

{Hjemmelavet ost, opskriften er herfra. }

Selvom det er gået godt, så besluttede vi at holde købestops-fri i går. Vi var begge helt udkørte og i dårligt humør og ikke kreative tænkende overhovedet.. så vi besluttede os for at købe ind til en luksus-morgenmad. Det blev også til take away om aftenen… og Ben and Jerrys til dessert.
morgenmad

Efter sådan et lille treat er vi klar til en ny uge, og i morgen skal vi have jordskokke-suppe og kylling fra fryseren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply