Bønner

En bøn i desperation

Jeg kommer til dig i desperation
Jeg kommer til dig
Jeg har brug for no’n
Jeg kommer til dig fordi kun du
Kan stilne stormen
Jeg kommer nu

Jeg åbner mig for dig
I tillid beder jeg
Mød mig, fyld mig, hjælp mig

Du kalder på mig

Du venter på mig med kærlighed
Du venter på mig
Du ved besked
Du ved det hele, du kender mit navn
Jeg falder ned
Ned i din favn

Jeg åbner mig for dig
I tillid beder jeg
Mød mig, fyld mig, hjælp mig

Du holder om mig

– Bønnen og billedet er af Sofie Strøier Eriksson fra bloggen Sofies Sofa. 

Jeg har spurgt en håndfuld bloggere og skribenter om at dele deres bønner, enten selvskrevne eller nogle de holder særligt af, og som udtrykker deres længsel, følelser, tanker, håb og tro i i forskellige livssituationer. Tidligere bønner, “En bøn midt i vreden”, og En bøn i uvisheden, en bøn i taknemmelighedMorgenbøn: Så tæt, at din hjerterytme bliver min

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply