Hverdagslykke

Lige nu er jeg begejstret over…

Der var ikke mange dage fra snevejr til foråret, men nu er det her, foråret. Noget af det jeg forbinder allermest med denne årstid er kirsebærtræer.  I morges var jeg oppe kl 5.15 for at tage billeder i håb om at fange morgenlyset. Det gemte sig bag en sky, men kirsebærtræer er jo smukke i al slags vejr… wauw!

Kirsebærtræer og yndlingshunden Karla, så bliver det næsten ikke skønnere.
Jeg glæder mig og begejstres over det lille pelsdyr hver evig eneste dag.
Hun er skøn, sjov, irriterende og vidunderlig på én og samme tid.

Vi bliver i den grønne afdeling. Matcha-latte, det er tørret grønne teblade i en pulveriseret form,
blandet med havremælk, lidt honning og her også lidt byggræs (for jeg havde det stående og aldrig fået brugt det). Herhjemme må jeg godt få det for mig selv, David rynker brynene og kigger skræmt på mig: “Det smager jo af fisk”.  Hmppf, det synes jeg altså ikke. Ovre hos Emma Martiny kan du se, hvordan det kan laves.

Jeg begejstres over bæredygtige initiativer, der pibler frem over det ganske land, og i særdeleshed på Fyn (hvor jeg bor).  I går besøgte vi den nyåbnede bæredygtige og økologiske café og butik Flow Sustainable Living i Faaborg. Med lækre bæredygtige produkter såsom børnetøj, cremer, shampoo, vin, te og saft. Her er en dejlig atmosfære og man kan slå sig ned og få en kop kaffe, en friskpresset juice, kage og brød. Camilla Johnsen er idekvinden bag og hun fortalte, at hun blandt andet drømmer om at åbne cafeen for events – det skrev jeg mig bag øret! Godt gået. Held og lykke Camilla, vi ses snart igen!

Min gode mand, David, viste mig for snart 10 år siden, hæftet “Bøn til tiden”, der er tidebønner til alle ugens dage og med forslag til morgen, middag, aften – og nattebøn. Nu har David (med tilladelse fra Mediacellen) genskabt hæftet i en digital udgave på siden www.ladosalle.be. Tak David for dit arbejde med den og tak til sognepræst Erik Hviid Larsen, der har redigeret hæftet i 2004. Når man besøger siden vil man støde på den tidebøn som passer til tidspunktet på dagen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply