Mad & drikke

Quinoa-hirsegrød med blommer & chokolade

En nærende grød, der kan varieres i det uendelige. I dag “varierede” jeg den med chokoladecreme og blommer, det smagte himmelsk!

Morgengrød til 1 person
1 dl hel hirse, skyllet
3 spsk quiona
1 lille håndfuld frosne jordbær
3 dl vand
1 knivspids havsalt
1/2 tsk kanel

Kog ingredienserne ved lavt blus i ca. 15-20 minutter. Rør undervejs.
Tilsæt mere vand eller mandelmælk, hvis grøden er for tyk, den skal være cremet. Mandelmælk gør det endnu mere cremet, fandt jeg ud af, men du kan sagtens nøjes med vand.

Top med fx blommer eller æbler i tern, drys med kanel.. kun fantasien sætter grænser.

Min fantasi rakte i dag til 2  s t o r e  tsk af chokoladecremen “Choco latte”  fra Woodshade, der laver lækre økologiske produkter.

Det var muuums!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply