Havregrød er en klassiker, som efter min mening godt må få lidt topping for at smage rigtig godt.
Min favorittopping for tiden er ristede mandler og hindbærsyltetøj. Når mandlerne bliver ristede, bliver de lækkert sprøde og deres smag træder tydeligere frem. Hindbærsyltetøjen er både sød og syrlig, og sammen med mandlerne er det bare mmm..
Ristede mandler
Vend 70 g mandler i 2 spsk. vand og lidt salt. Sæt ovnen på 160 grader og rist dem i 10 min. Det er lækkert, hvis de er helt gennemristede og lysebrune hele vejen igennem.
Voilá. Havregrød med sødt og sprødt på toppen.
1 Comment
Det er bare så lækkert med ny inspiration til havregrøden! Lækkert, tak for det.
Jeg vil lige give mit indput med, og sige at det også er super lækkert med (hjemmelavet!!) jordbær-rabarbar syltetøj på. (Måske man kunne lave en hindbær-rabarbar syltetøj!!).
Tak for dejlige madråd!! Og en skøn blog.